Maak een afspraak

Vanaf 14 februari zijn inschrijvingen terug mogelijk in onze kantoren

Omwille van de hoge besmettingscijfers ontvingen we een tijdje geen klanten meer op kantoor voor inschrijvingen op de wachtlijst. Mits het naleven van de voorzorgsmaatregelen kan dit weer vanaf 14 februari.

09 februari 2022 Deel dit bericht via  
Vanaf 14 februari zijn inschrijvingen terug mogelijk in onze kantoren
Terug naar overzicht

Via de afsprakentool op onze website kan je vanaf 14 februari opnieuw een afspraak vastleggen om je in te schrijven op de wachtlijst in één van de kantoren van Landwaarts. Omdat jouw gezondheid en die van onze werkgevers belangrijk is, vragen we je om de voorzorgsmaatregelen na te leven en maximaal met twee personen en zonder kinderen naar de afspraak te komen.

Kan je niet wachten en zou je nu al een afspraak willen boeken? Heb je bovendien alle informatie al ontvangen? Neem dan telefonisch contact op met jouw kantoor in de buurt. Een medewerker van Landwaarts zoekt samen met jou naar een geschikt moment om langs te komen.

Na het maken van de afspraak ontvang je vervolgens een bevestiging per e-mail. Lees de bevestigingsbrief zeer goed zodat je weet welke documenten je allemaal moet meebrengen. Ook dien je €50 cash te betalen per wachtlijst waarop je je wil inschrijven. Je bezoek wordt omwille van de coronamaatregelen beperkt tot maximum 30 minuten. Kom dus goed voorbereid naar de afspraak!

Heb je nog geen informatie gehad over de inschrijvingsvoorwaarden, de toewijzingsprocedure en de geplande projecten van de sociale koopwoningen van Landwaarts? Boek dan eerst via de website een telefonische of online afspraak via Microsoft Teams.

Vanaf 14 februari zijn inschrijvingen terug mogelijk in onze kantoren