Maak een afspraak

Maak vanaf 1 september je afspraak online

Een afspraak maken bij Landwaarts was nog nooit zo simpel via de online afsprakenplanner. Kies je dichtstbijzijnde kantoor, een geschikt tijdstip en maak een afspraak.

26 augustus 2021 Deel dit bericht via  
Maak vanaf 1 september je afspraak online
Terug naar overzicht

Vanaf woensdag 1 september kan je via de website een afspraak maken in één van onze drie kantoren. Dus wil je meer informatie over onze sociale koopwoningen of bouwgronden? Wens je je in te schrijven op de wachtlijst van Landwaarts? Of wil je meer informatie over de sociale leningen die wij aanbieden en wil je je kredietmogelijkheden bespreken met één van onze medewerkers? Dan maak je voortaan best een afspraak via de handige afsprakenplanner op onze website.

Wij bevestigen vervolgens je afspraak per e-mail en sturen je de dag voor de afspraak een herinneringsberichtje per sms. Bovendien kan je in de bijlage in de bevestigingsmail alle nodige documenten terugvinden die je moet meenemen naar je afspraak.

Kan je toch niet aanwezig zijn? Of heb je symptomen van het coronavirus? Annuleer dan tijdig je afspraak door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen zodat we andere mensen alsnog kunnen verder helpen.

Maak vanaf 1 september je afspraak online