Maak een afspraak

16 kavels te koop in Neeroeteren, Peer en Hechtel-Eksel

Landwaarts bouwde al eerder sociale koopwoningen in Neeroeteren "Groot Root", Peer "Panhoven" en Hechtel-Eksel "Langvoor". Vandaag verkoopt Landwaarts 16 loten op deze verkavelingen. Lees hier alles over de kavels en de aankoopvoorwaarden.

14 maart 2022 Deel dit bericht via  
16 kavels te koop in Neeroeteren, Peer en Hechtel-Eksel
Terug naar overzicht

Landwaarts verkoopt in totaal 16 kavels in Neeroeteren, Peer en Hechtel-Eksel. Het gaat over 4 kavels in Neeroeteren "Groot Root" en Peer "Panhoven" en 8 kavels in Hechtel-Eksel "Langvoor". De kavels zijn gunstig gelegen en worden aan zeer interessante prijzen verkocht. De oppervlakte van de kavels varieert van 419m² tot 646m². Voor de kleinste kavel betaal je €56.847,83 en voor het grootste perceel €87.646,05. Bekijk hier de inplantingsplannen en andere details over de kavels.

Om een sociale kavel te kunnen kopen, moet je voldoen aan de inkomsten- en eigendomsvoorwaarden. Dit kan je hier nalezen. Wanneer je aan deze voorwaarden voldoet kan je je inschrijven op de wachtlijst van Landwaarts. Je dient hiervoor een afspraak te maken in één van de kantoren van Landwaarts in Pelt, Genk of Neeroeteren.

Naast de inkomsten- en eigendomsvoorwaarden heb je als koper van een sociale kavel de volgende verplichtingen:

  • de op te richten woning moet binnen een termijn van 4 jaar winddicht zijn;
  • een persoonlijke bewoning gedurende 10 jaar, die ingaat op de datum van voorlopige oplevering van de woning;
  • binnen de 2 maanden na goedkeuring omgevingsvergunning het bewijs leveren dat het volume van de woning niet meer bedraagt dan 550 m³, te verhogen met 25 m² per persoon ten laste vanaf de 3de persoon ten laste. Het volume boven het maaiveld wordt voor 100% meegerekend, onder het maaiveld voor 50% en dit o.b.v. de binnen afmetingen.

Let wel dat er geen sociale lening aangegaan kan worden voor de aankoop van een kavel!

16 kavels te koop in Neeroeteren, Peer en Hechtel-Eksel