Maak een afspraak

Terug late zitdagen en informatieve afspraken op kantoor

Omdat de overheid code geel aankondigt, passen we onze dienstregeling terug aan. Vanaf maandag 7 maart zijn er weer late zitdagen en afspraken op kantoor mogelijk.

04 maart 2022 Deel dit bericht via  
Terug late zitdagen en informatieve afspraken op kantoor
Terug naar overzicht

Het gaat de goede kant uit met de coronacijfers. De overheid kondigt dan ook aan dat we vanaf maandag 7 maart naar code geel schakelen. Dit betekent dat onze dienstverlening weer zijn oude vorm aanneemt. 

Vanaf maandag 7 maart ontvangen we opnieuw klanten in onze kantoren in Pelt, Genk en Neeroeteren voor het verstrekken van informatie en inschrijvingen op de wachtlijst van Landwaarts. Hiernaast organiseren we ook weer late zitdagen. Hou er wel rekening mee dat we enkel op afspraak werken. Een afspraak vastleggen kan via de afsprakentool op onze website. Na het maken van de afspraak ontvang je vervolgens een bevestiging waarin je meer informatie over je afspraak kan terugvinden. Lees dit goed en kom voorbereid naar je afspraak!

Wil je een afspraak omdat je vragen hebt over verzekeringen? Of wil je een leningsaanvraag starten nadat je een verkoopovereenkomst getekend hebt? Neem dan telefonisch contact op dan leggen we samen een geschikt moment vast om langs te komen op kantoor. 

Verkies je toch liever een afspraak van op afstand, dan kan je nog steeds een online afspraak vastleggen via Microsoft Teams. Aan de hand van een videogesprek zullen we je alle informatie geven over de hypothecaire kredieten die we aanbieden. Na het maken van zo een online afspraak sturen we je vervolgens een link naar het videogesprek. Je moet hiervoor niets installeren. Super eenvoudig en je moet je huis niet uit.Terug late zitdagen en informatieve afspraken op kantoor