Maandag 1, dinsdag 2, donderdag 11 en vrijdag 12 november zijn alle kantoren van Landwaarts gesloten.

De visitatieraad komt op bezoek bij Landwaarts. En misschien ook bij jou!

In september 2021 komt de visitatiecommissie van Wonen Vlaanderen voor de tweede keer bij Landwaarts langs voor het uitvoeren van een prestatiebeoordeling conform het erkenningsbesluit van de Vlaamse Regering.

17 juni 2021 Deel dit bericht via  
De visitatieraad komt op bezoek bij Landwaarts. En misschien ook bij jou!
Terug naar overzicht

In september 2021 komt de visitatiecommissie van Wonen Vlaanderen voor de tweede keer bij Landwaarts langs voor het uitvoeren van een prestatiebeoordeling conform het erkenningsbesluit van de Vlaamse Regering. De commissie zal de sociale huisvestingsmaatschappij controleren en doorlichten om te zien of we onze sociaal maatschappelijke taak goed uitvoeren.

De visitatiecommissie voor Landwaarts zal bestaan uit de volgende personen:

• Stefan Cloudt (voorzitter)

• Anne-Maria Vandenbroucke

• Rik Desmet

Tijdens het bezoek zal de visitatiecommissie niet enkel met de medewerkers van Landwaarts praten, maar ook met enkele van onze kopers. Heb jij gekocht bij Landwaarts? Dan kan de visitatiecommissie jouw contactgegevens bij ons opvragen om je uit te nodigen voor een gesprek. Word jij liever niet door hen gecontacteerd?? Of heb je vragen hierover? Laat het ons weten via privacy@landwaarts.be.

Na de doorlichting kan je het visitatierapport terugvinden op onze website. Benieuwd hoe de eerste visitatie reeds verlopen is? Bekijk dan zeker het rapport 2015. Meer informatie over de visitatieraad vind je op de website van Wonen Vlaanderen.

De visitatieraad komt op bezoek bij Landwaarts. En misschien ook bij jou!