Momenteel zijn er geen fysieke afspraken mogelijk. We helpen u via een online of telefonische afspraak verder.

De verkoop van Hamont 'Heideveld' reeks A is gestart!

De verkoop van het sociale woningbouwproject Heideveld is gestart. De betaalbare en duurzame woningen van Landwaarts kunnen vanaf nu voor 12 gezinnen een nieuwe thuis worden.

13 augustus 2021 Deel dit bericht via  
De verkoop van Hamont 'Heideveld' reeks A is gestart!
Terug naar overzicht

Op 23 november 2020 startte de bouw van 12 sociale koopwoningen van reeks A op de verkaveling Heideveld te Hamont. Vandaag willen we je met trots meedelen dat de verkoop van de werf werd opgestart. De prijzen van de woningen variëren van €198.391,89 tot €200.037,16 en zijn gelegen op Vossenpad en Konijnenpad in de gemeente Hamont-Achel. Deze betaalbare woningen zijn voorzien van een tuin, een carport en zonnepanelen. De aannemer van het project is WL Construct BVBA uit Hamont-Achel. De ontwerper voor deze reeks is Linea architectuur en stedenbouw uit Maasmechelen, het is FCS architecten uit Hasselt die het project verder opvolgt. Momenteel wordt er nog hard gewerkt aan de woningen. De voorlopige oplevering is normalerwijs voorzien voor einde november 2021.

De reeds ingeschreven kandidaten zullen daarom een brief in de bus ontvangen om zich kandidaat te stellen voor dit project. Ook wordt er voor hen een kijkmoment georganiseerd. Tijdens dit kijkmoment krijgen de ingeschreven kandidaat-kopers een rondleiding en kunnen er bijkomende vragen gesteld worden.

Heb jij ook interesse in dit project of in toekomstige projecten? Voldoe je aan de voorwaarden en heb je een band met de gemeente Hamont-Achel? Maak dan snel een afspraak in één van onze kantoren en schrijf je in op de wachtlijst van Landwaarts. Wie weet kom jij dan in aanmerking voor één van deze 12 koopwoningen.

Bekijk hier alvast de verkoopbundel van project 'Heideveld' reeks A in Hamont-Achel.

De verkoop van Hamont 'Heideveld' reeks A is gestart!