Maak een afspraak

De verkoop van 9 sociale koopwoningen te Kinrooi Meytersveld reeks D is gestart.

Ben je reeds ingeschreven op de wachtlijst van Landwaarts voor de gemeente Kinrooi? Dan kan jij je kandidaat stellen voor het project van 9 sociale koopwoningen. Sta je nog niet op de wachtlijst? Maak snel een afspraak en schrijf je in!

28 oktober 2022 Deel dit bericht via  
De verkoop van 9 sociale koopwoningen te Kinrooi Meytersveld reeks D is gestart.
Terug naar overzicht

In februari 2021 startte de bouw van de vierde reeks sociale koopwoningen op de verkaveling "Meytersveld" in Kinrooi. Reeks D omvat 8 halfopen en één gesloten bebouwingen met carport. Ook deze woningen zijn BEN-woningen of bijna energie-neutraal. Zo is iedere woning voorzien van zonnepanelen, een ventilatiesysteem C+ en de vereiste isolatie. Architectenbureau PCp uit Genk maakte het ontwerp van deze woningen. Om elke koper de kans te geven de woning naar eigen smaak en budget af te werken zijn de vloeren, tegels, vast meubilair zoals de keuken, buitenverharding en groenaanleg niet voorzien. De prijzen variëren van €202.429,18 tot  €239.572,08 inclusief BTW.

Heb jij ook interesse in dit project of in toekomstige projecten? Voldoe je aan de voorwaarden en heb je een band met de gemeente Kinrooi? Maak dan snel een afspraak in één van onze kantoren en schrijf je in op de wachtlijst van Landwaarts. Wie weet kom jij dan in aanmerking voor één van deze 9 koopwoningen.

Download hier de verkoopbundel van project ''Meytersveld" reeks D in Kinrooi.

De verkoop van 9 sociale koopwoningen te Kinrooi Meytersveld reeks D is gestart.