Maak een afspraak

De sociale koopwoningen van Neeroeteren "Groot Root" reeks H gaan in verkoop!

De verkoop van Neeroeteren "Groot Root" reeks H is gestart! Ben je reeds ingeschreven op de wachtlijst van Landwaarts voor de gemeente Maaseik? Dan kan jij je weldra kandidaat stellen voor dit project.

08 september 2021 Deel dit bericht via  
De sociale koopwoningen van Neeroeteren
Terug naar overzicht

Eind november 2020 startte de bouw van 14 sociale koopwoningen op de verkaveling Groot Root in Neeroeteren. Reeks H is eveneens de laatste reeks op de verkaveling Groot Root.  Het project omvat 10 rijwoningen en 4 hoekwoningen gelegen op Grootrootstraat en Achter het kerkhof. De prijzen variëren van €214.766,80 tot €242.911,96 inclusief BTW. De woningen zijn BEN-woningen of voluit bijna energie-neutraal. Zo is iedere woning voorzien van zonnepanelen, een ventilatiesysteem, thermische en akoestische isolatie. Het architectenbureau LANDarchitecten uit Landen maakte het ontwerp voor deze woningen.

De reeds ingeschreven kandidaten zullen weldra een brief in de bus ontvangen om zich kandidaat te stellen voor dit project. Ook wordt er voor hen een kijkmoment georganiseerd. Tijdens dit kijkmoment krijgen de ingeschreven kandidaat-kopers een rondleiding en kunnen er bijkomende vragen gesteld worden.

Heb jij ook interesse in dit project of in toekomstige projecten? Voldoe je aan de voorwaarden en heb je een band met de gemeente Maaseik? Maak dan snel een afspraak in één van onze kantoren en schrijf je in op de wachtlijst van Landwaarts. Wie weet kom jij dan in aanmerking voor één van deze 14 koopwoningen.

Bekijk hier alvast de verkoopbundel van project ''Groot Root" reeks H in Neeroeteren.

De sociale koopwoningen van Neeroeteren