Maak een afspraak

Aangepaste dienstverlening en openingsuren door Corona

Omwille van de verstrengde coronamaatregelen ontvangen we minder klanten op onze kantoren. Lees hieronder alles over onze aangepaste dienstverlening.

18 november 2021 Deel dit bericht via  
Aangepaste dienstverlening en openingsuren door Corona
Terug naar overzicht

Landwaarts volgt de veranderende situatie van de COVID-19-uitbraak op de voet. We willen absoluut meewerken aan het vertragen van de corona-verspreiding. Om die reden zullen we tijdelijk minder klanten ontvangen op kantoor. Ook de late zitdagen worden opgeschort. Van zodra bovenstaande terug mogelijk is, wordt dit gepubliceerd via de website en onze Facebookpagina. Landwaarts blijft wel maximaal inzetten op dienstverlening. Zo kan je via de online afsprakentool een telefonische of online afspraak via Microsoft Teams vastleggen wanneer het jou past voor informatie over onze sociale koopwoningen en hypothecaire kredieten. 

Heb je reeds alle informatie ontvangen en heb je een verkoopovereenkomst getekend? Neem dan telefonisch contact op. Wij zoeken samen naar een geschikt moment om een leningsaanvraag te starten op kantoor aangezien dit niet vanop afstand gaat. Ook voor vragen over verzekeringen kan je nog steeds telefonisch bij ons terecht.

Jouw gezondheid en die van onze medewerkers is onze hoogste prioriteit. Bedankt om de coronamaatregelen op te volgen als je in contact komt met onze medewerkers en voor je begrip voor de aangepaste manier van werken. Onze medewerkers doen er alles aan om een optimale dienstverlening te blijven garanderen.

Aangepaste dienstverlening en openingsuren door Corona