Maak een afspraak

12 halfopen woningen te koop op "Dorperveld" reeks K in Bocholt

De verkoop van Bocholt "Dorperveld" reeks K is gestart! Ben je reeds ingeschreven op de wachtlijst van Landwaarts voor de gemeente Bocholt? Dan kan jij je weldra kandidaat stellen voor dit project van 12 halfopen woningen. Sta je nog niet op de wachtlijst? Maak snel een afspraak en schrijf je in!

17 juni 2022 Deel dit bericht via  
12 halfopen woningen te koop op
Terug naar overzicht

In oktober 2021 startte de bouw van 12 sociale koopwoningen op de verkaveling "Dorperveld" in Bocholt. Reeks K omvat 12 halfopen bebouwingen met garage gelegen op Marterstraat en Hermelijnstraat. De prijzen variëren van € 239.597,08 tot € 251.936,12 inclusief BTW. De woningen zijn BEN-woningen of bijna energie-neutraal. Zo is iedere woning voorzien van zonnepanelen, een ventilatiesysteem C+ en de vereiste isolatie. In de afwerking zijn vloeren, tegels, vast meubilair zoals de keuken, buitenverharding en groenaanleg niet voorzien. Zo kan de koper de woning naar eigen smaak en budget afwerken. Architectenbureau FCS uit Hasselt maakte het ontwerp van deze woningen.

De reeds ingeschreven kandidaten zullen weldra een brief in de bus ontvangen om zich kandidaat te stellen voor dit project. Ook wordt er voor hen een kijkmoment georganiseerd. Tijdens dit kijkmoment krijgen de ingeschreven kandidaat-kopers een rondleiding en kunnen er bijkomende vragen gesteld worden.

Heb jij ook interesse in dit project of in toekomstige projecten? Voldoe je aan de voorwaarden en heb je een band met de gemeente Bocholt? Maak dan snel een afspraak in één van onze kantoren en schrijf je in op de wachtlijst van Landwaarts. Wie weet kom jij dan in aanmerking voor één van deze 12 koopwoningen.

Bekijk hier alvast de verkoopbundel van project ''Dorperveld" reeks K in Bocholt.

12 halfopen woningen te koop op